2BA

Online zoeken in ruim 4.000.000 producten en altijd up-to-date voorraden en prijzen. Dat brengt de integratie met 2BA. 

Bij 2BA vind je miljoenen technische producten binnen één centrale artikeldatabase. Zowel prijs-, levertijdinformatie als technische gegevens worden door fabrikanten en leveranciers via 2BA in BeeFinity aangeboden. Er is een samenwerking met 2BA om verbeterde technische gegevens terug te koppelen aan fabrikanten.

Door de koppeling met 2BA ben je altijd verzekerd van actuele product- én handelsinformatie. BeeFinity biedt jouw de flexibiliteit om de gegevens in je eigen catalogus aan te vullen en te verbeteren. Gebruikers vinden het onmisbaar om al tijdens het engineeringsproces te kunnen zien welke producten een lange levertijd hebben (of op voorraad liggen).

Het werkt heel eenvoudig! Je zoekt binnen BeeFinity in het ‘Zoek online’ gedeelte naar het product wat je nodig hebt. Deze verschijnt na het downloaden in je eigen catalogus. Hierna ben je zelf in staat de gegevens aan te vullen of te verbeteren. Hierna kun jij deze producten direct gebruiken in je ERP, CTO of CAD systeem.

Waarschijnlijk heeft jouw organisatie al een 2BA account! Jouw organisatie kan zelf binnen de 2BA de prijscondities beheren in een virtuele kluis. Dit wordt al door duizenden klanten van 2BA gebruikt, vaak in combinatie met het ERP systeem. Door eenvoudig jouw 2BA account aan BeeFinity te koppelen, zijn alle gegevens binnen jouw organisatie beschikbaar. Van monteur tot directeur (natuurlijk zijn nettoprijzen per gebruiker aan/uit te schakelen).

Ga ook werken met BeeFinity.
Maak een gratis account binnen 2 minuten en ervaar de voordelen

Probeer gratis voor 30 dagen →