Etim – Ketenstandaard

Samen sterk! BeeFinity werkt graag op basis van internationale standaarden. ETIM zorgt voor een heel handige structuur om al je productgegevens op te slaan.

Ketenstandaard is de Nederlandse vertegenwoordiging van ETIM. Zij werken op verschillende vlakken samen met BeeFinity om het leven van System Integrators, Machinebouwers en Asset Owners steeds eenvoudiger te maken.

Door het gebruik van deze classificatiestandaard ben jij in staat snel te werken zoals je ook in een webshop gewend bent. Denk aan zoeken, filteren en vergelijken via productkenmerken. Ook is BeeFinity door deze internationale standaard in staat om met de buitenwereld te communiceren. Hierbij kan bijvoorbeeld aan 2BA gedacht worden.

In de classificatiestandaard is vastgelegd welke eigenschappen/kenmerken horen bij verschillende productgroepen zoals bijvoorbeeld magneetschakelaar, kabels, pompen en schakelkasten. Hierdoor ben jij in staat om al je gegevens nauwkeurig op te slaan, eventueel te bewerken en te versturen naar je favoriete software pakket.

Ga ook werken met BeeFinity.
Maak een gratis account binnen 2 minuten en ervaar de voordelen

Probeer gratis voor 30 dagen →