E-plan

Engineers zoeken de juiste artikelen per opdrachtgever in de digitale catalogus van BeeFinity en slepen de artikelen moeiteloos naar Eplan. Uniformiteit in BeeFinity zorgt voor kostenbesparing bij het engineeringsproces.

Instellingen kunnen tot op detailniveau door de beheerders van een organisatie worden vastgelegd per ETIM groep. Hierdoor worden technische gegevens altijd uniform uitgewisseld met Eplan. Via EDZ/XML worden gegevens handmatig of semi-geautomatiseerd uitgewisseld met jouw eigen artikeldatabase(s) van Eplan.

Eplan P8 is een veelgebruikte applicatie voor het ontwerp van Elektrotechnische systemen. Met BeeFinity worden afspraken geborgd in een systeem in plaats van een dikke handleiding. Door artikelen centraal in de organisatie te beheren worden CAD engineers minder belast met vragen en zijn ze in staat om eenvoudig via 2BA producten online te zoeken en toe te voegen aan het Eplan artikbeheer.

BeeFinity heeft een gedetailleerde uitwisseling met Eplan zodat kwaliteit geborgd wordt. Hierdoor is de kwaliteit van het artikelbeheer niet langer persoonsafhankelijk. Bijvoorbeeld door het gebruik van gegenereerde omschrijvingen. Jouw datakwaliteit wordt steeds beter door de kracht van samenwerking!

Ga ook werken met BeeFinity.
Maak een gratis account binnen 2 minuten en ervaar de voordelen

Probeer gratis voor 30 dagen →